Compleet Gezond wil iedereen aan een gezonde leefstijl helpen.
www.CompleetGezond.nl www.CompleetGezond.nl
Afslanken en genezen van leefstijlziektes

Jaren heb ik geworsteld met mijn gewicht. Op deze foto uit 2010 woog ik 100 kilo. Op mijn zwaarste woog ik 120 kilo. Vanaf mijn 18e jaar dokter ik wat af. Voor mijn eigen gewicht ging ik me verdiepen in voeding en hoe je af kunt vallen. Ik heb 20 jaar veel mensen succesvol mensen mogen begeleiden om af te vallen. Bij velen lukte dit. Degene waar het niet bij lukte zijn de verhalen die in mijn hoofd bleven zitten. Ik ben nooit gestopt met leren en heb me altijd verder verdiept in voeding. Voor mezelf besloot ik een aantal jaren geleden om grotendeels vegetarisch te gaan eten. En de snelle koolhydraten ben ik gaan vermijden, en ook minder koolhydraten gaan eten. Dit kwam mijn gewicht, humeur, gezondheid en vermoeidheid ten goede. Ik voel me stukken beter en wil deze kennis graag met je delen.

 

Bekijk de opties in de webwinkel
Recept: Bruine bonenmaaltijdsoep
Heerlijk, voedzaam, vegetarisch en vol met groente.
Klik hier
Groente en fruit toch maar biologisch?
De aantal bestrijdingsmiddelen op ons fruit en groente is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Ik had verwacht dat er wel serieus werk gemaakt zou worden van alle beloftes om minder bestrijdingsmiddelen te gebruiken! Helaas niets van waar en wat nog zorgelijker is ook, is dat het aantal bestrijdingsmiddelen door elkaar ook toeneemt. Terwijl het effect van al die middelen niet onderzocht wordt. Alle middelen apart zitten binnen de norm, dus is het goed. Maar als je dan leest in Dirty 12 dat een boerenkool tegenwoordig 20 verschillende bestrijdingsmiddelen bevat, dan vraag ik me (en velen met mij) toch af wat het effect hiervan is op ons lichaam. Van een aantal bestrijdingsmiddelen is bekend dat ze onze hormonen kunnen verstoren. Ik begrijp heel goed dat het voor een gezin met een modaal inkomen moeilijk is om alle groenten en fruit biologisch te kopen. Toch hoop ik dat je na het lezen van dit nieuwsbericht van de Stentor/AD eens wat vaker biologisch koopt. Alle beetjes helpen :).
Klik hier
Elke zaterdag een mail met de nieuwste podcast aflevering
Elke zaterdagochtend om 10:00 uur staat de nieuwste podcast aflevering online op mijn site en bij Spotify. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Goede week en Liefs Bea.
Elke zaterdag podcastnieuws
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
www.CompleetGezond.nl
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols