Win jij gratis een 3 maanden online cursus?
www.CompleetGezond.nl www.CompleetGezond.nl
Afslanken en genezen van leefstijlziektes
Verstand van gezonde voeding en leefstijl
Verstand van gezonde voeding en leefstijl
Jaren heb ik geworsteld met mijn gewicht. Op mijn zwaarste woog ik 120 kilo. Vanaf mijn 18e jaar dokter ik wat af. Voor mijn eigen gewicht ging ik me verdiepen in voeding en hoe je af kunt vallen. Ik heb 20 jaar veel mensen succesvol mensen mogen begeleiden om af te vallen. Vele interviews mogen geven en aan tv programma's mee mogen werken als expert over voeding. Zoals hier in 2013 bij het tv programma Hollandse Zaken.
Klik hier voor meer media
Maaltijdsalade met couscous
Winactie!
Winactie!
Hartelijk dank voor de support ♥. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Wordt nog steeds aangesproken over het artikel in het NoordHollands Dagblad. Graag wil ik op deze manier iets terug doen. Ik selecteert 3 mensen die per 1 maart aanstaande gratis mijn nieuwe online cursus Compleet Gezond mogen volgen. In deze cursus staat alles wat je nodig hebt om blijvend af te vallen en te kiezen voor een gezonde leefstijl. Voor de voorwaarden en om je aan te melden, klik op de link naar de website
Meld je aan voor de winactie
Elke zaterdag een mail met de nieuwste podcast aflevering
Elke zaterdagochtend om 10:00 uur staat de nieuwste podcast aflevering online op mijn site en bij Spotify. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Goede week en Liefs Bea.
Elke zaterdag podcastnieuws
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
www.CompleetGezond.nl
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols