Het maandag gezondheidsnieuws van Healthcoach, - auteur en -therapeut Bea Pols
www.CompleetGezond.nl www.CompleetGezond.nl
Afslanken en genezen van leefstijlziektes
Eet meer vezels
Eet meer vezels
Zag onlangs een interessant artikel op Nu.nl over vezels. Gemiddeld eten we nog niet de helft van de vezels die we dagelijks nodig hebben. Vezels zijn noodzakelijk om af te vallen en ook voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Pompoen bevat naast veel vitamine A ook veel vezels. Daarom deze week een pompoenrecept. In het recept staat een een kleine pompoen, ik koop zelf meestal een grote. Zo maak ik wat extra om in porties in te vriezen. Pompoen snijden vindt ik een heel fijn klusje om te doen. Niets voor jou? De meeste winkels verkopen ook diepvriesblokjes.
Meer op nu.nl over vezels
Mijn 1e boek
Mijn 1e boek
Jarenlang was ik mezelf kwijt. Zorgde goed voor mijn gezin met twee jonge kinderen. Maar zorgde niet voor mezelf. Ik wilde niet voelen en at elk probleem weg. Had 15 jaar een eetstoornis. Toen ik 120 kilo woog en in een rolstoel zat vanwege bekkeninstabiliteit kwam de ommekeer. Moest beter voor mezelf gaan zorgen. Ik moest weer met mezelf door één deur kunnen. En toen dat lukte viel ik in 1,5 jaar 40 kilo af. De blijdschap was groot, de schaamte liet ik achter me. Kon weer mezelf zijn. Dit gun ik iedereen! Daarom is het mijn missie om iedereen te leren goed voor zichzelf te zorgen.
Methode Compleet Gezond
Pompoensoep
Winactie!
Winactie!
Er zijn al veel inzendingen binnen gekomen. Je kunt je nog tot 28 februari a.s. aanmelden.
Meld je aan voor de winactie
Elke zaterdag een mail met de nieuwste podcast aflevering
Elke zaterdagochtend om 10:00 uur staat de nieuwste podcast aflevering online op mijn site en bij Spotify. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Goede week en Liefs Bea.
Elke zaterdag podcastnieuws
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
www.CompleetGezond.nl
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols