Het maandag gezondheidsnieuws van Healthcoach, - auteur en -therapeut Bea Pols
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes

Beste {name},

Deze keer een korte nieuwsbrief omdat ik een week vakantie heb. Een oud recept van de website staat hieronder en mocht je je nog niet aangemeld hebben voor de gratis cursus van drie maanden die ik onder drie mensen verloot, vandaag is de laatste dag! 

 

Vakantie
Deze week een korte nieuwsbrief. Ik heb even een week vakantie. Ga met een moeder een paar dagen op familiebezoek in Rotterdam en omgeving. Voor het eerst met mijn moeder samen een paar dagen weg. Gezellig en ook vreemd, na het overlijden van mijn vader eind van de zomer. Voorheen zou dit reden zijn om eetbuien te krijgen en vooral slecht voor mezelf te zorgen. Tegenwoordig kan ik met liefde naar mezelf kijken. Gezond blijven eten en als ik moe ben, mezelf toestemming geven om eens een keer vroeg naar bed te gaan. Dat was niet altijd zo, zoals je hieronder kunt lezen. Ik hou van mij en van dit lichaam erbij schreef ik ooit. Hoop dat jij ook van jezelf kunt houden ♥.
Mijn verhaal
Wraps
Win een gratis cursus van drie maanden
Win een gratis cursus van drie maanden
Alleen vandaag (28-2-2022) kun je je nog aanmelden. In de volgende nieuwsbrief maak ik de drie winnaars bekend. Iedereen krijgt een mailtje.
Meld je aan voor de winactie
Elke zaterdag een mail met de nieuwste podcast aflevering
Elke zaterdagochtend om 10:00 uur staat de nieuwste podcast aflevering online op mijn site en bij Spotify. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Goede week en Liefs Bea.
Elke zaterdag podcastnieuws
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
www.CompleetGezond.nl
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols