Het maandag gezondheidsnieuws van Healthcoach, - auteur en -therapeut Bea Pols
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes

Beste {name},

Na een aantal gezellige dagen bij familie in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel met mijn moeder, ging het mis. Mijn moeder struikelde en kwam ongelukkig in aanraking met een harde stoep. Ze is uiteindelijk op de spoedeisende hulp van het Maasstad ziekenhuis beland. Daar is ze onderzocht en bleek gelukkig dat ze geen breuken heeft en ook geen hersenschudding. Vandaag dus maar even geen aquarobics voor mijn moeder en mij en na wat klusjes voor mijn moeder weer aan het werk gegaan. Nog geen tijd gehad om alle inzendingen te lezen. Kom hier zo snel mogelijk op terug. 

Giro 555
Al dagen heb ik er geen woorden voor. Durf ik amper de tv aan te zetten. Mijn hart huilt om deze oorlog die zo dichtbij is. Ik besef me hoe rijk ik ben met mijn gezondheid en mijn naasten. Met een dak boven mijn hoofd, de beschikking van goede zorg en elke dag te eten. Ik heb een kleine donatie gedaan. Geld is welkom of punten van je Kruidvat- of Airmileskaart kan ook. Help jij ook mee?
Giro 555
Podcastmail op zaterdag
Elke zaterdag een mail met de nieuwste podcast aflevering Elke zaterdagochtend om 10:00 uur staat de nieuwste podcast aflevering online op mijn site en bij Spotify. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Goede week en Liefs Bea.
Podcastmail op zaterdag
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
Compleet Gezond
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols