Extra mailing van Healthcoach, - auteur en -therapeut Bea Pols
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes

Beste {name},

Zoals maandag al gemeld was het even hectisch hier. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op met mijn moeder :).

Hoogste tijd om de drie winnaars bekend te maken.

Marion, Manuela en Henk hebben bericht gehad dat ze een gratis cursus gewonnen hebben. Ze hebben een vragenformulier ontvangen en worden vanaf aanstaande maandag 14 maart ingeschreven bij de e-learning van Compleet Gezond.

Alle andere mensen hebben een mail ontvangen met een korting op de e-learning of een bloedonderzoek. Soms is er een medische geschiedenis waardoor ik vermoed dat het afvallen niet lukt. Dan is het beter om eerst uitgebreid het bloed te laten onderzoeken. Pas als alle oorzaken bekend zijn, kun je gaan afvallen of een gezonde leefstijl aanleren. 

Heb je geen email ontvangen, dan hoor ik het graag je.

 

Besloten facebookgroep
Besloten facebookgroep
Compleet Gezond heeft sinds kort een besloten facebookgroep. Gratis voor iedereen die klant bij mij is en voor iedereen die geïnteresseerd is in Compleet Gezond. Je bent welkom :)
Facebookgroep
Zaterdag weer een nieuwe podcast!
Vanwege mijn vakantie was er de afgelopen twee weken geen nieuwe podcast aflevering te beluisteren. Aanstaande zaterdag gaat er weer een nieuwe podcast online. Gerda Perenboom vertelt o.a. over het beroep Positieve zorgverlener. Daarnaast liggen er nog drie klaar om bewerkt te worden ;). Ik krijg veel vragen over het luisteren op Spotify. Nee je hebt er geen abonnement voor nodig. De podcasts zijn te beluisteren op het open kanaal van Spotify. Klik maar op de link hieronder. Tot zaterdag bij de nieuwe podcast. Liefs van Bea.
Beluister de podcasts op Spotify
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
Compleet Gezond
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols