Koude trainingen en ijsbaden nemen
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes
Beste {name},
Het was even erg druk met van alles en nog wat. Zeker niet allemaal narigheid, ook leuke dingen en nuttige drukte. Zo ben ik een samenwerking aan gegaan met een importeur van heilzame kruiden. Hier kom ik binnenkort op terug. Ook krijg ik veel vragen over verschillende onderdelen van mijn werk. Binnenkort zal ik een vragenuurtje inplannen. Wordt vervolg.
Het bloedonderzoek
Het bloedonderzoek
Waar ik de meeste vragen over krijg, is over het bloedonderzoek. Begrijpelijk want 20 jaar lang gaf ik afslankadvies en dan nu medisch bloedonderzoek. Dat roept de nodige vragen op. Ik heb geprobeerd ze zoveel mogelijk te beantwoorden in twee pagina's.
Het bloedonderzoek
Bea's bloeduitslag
Hier de pagina met mijn bloeduitslag en een korte uitleg van Jan Hessels de klinisch chemicus van het medisch lab die het bloed onderzoekt. Tis een technisch verhaal maar geeft wel een beeld wat we doen. Iets meer dan symptoombestrijding ;)
Bea's bloeduitslag
Elke maandag een mail met nieuws over leefstijl en een recept
Elke maandag verstuur ik een mail met nieuws over leefstijl en een lekker recept. Meld je hieronder aan voor deze nieuwsbrief. Veel luisterplezier en fijn weekend! Liefs Bea.
Elke maandag nieuws over leefstijl en een recept
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
Compleet Gezond
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols