Het gezondheidsnieuws van Leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut Bea Pols
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes

Hallo {name},

Poeh wat een drukte de afgelopen weken om me heen en vooral ook in mijn hoofd. Even geen tijd gehad om je te mailen. Had even tijd nodig om wat keuzes te maken. Een van de keuzes die ik heb gemaakt is de naam van mijn beroep aan te passen. Veel mensen vragen me wat een healthcoach doet. Terwijl veel mensen wel weten wat een leefstijlcoach doet. Doordat ik nu steeds vaker klanten heb met diabetes type 2, heb ik hiervoor ook vaker contact met huisartsen. Een leefstijlcoach is daar bekend en een healthcoach is vaag. Gelukkig kwam er hierdoor ook ruimte voor leuke dingen, zie hieronder ;)

Groepen en een beurs
Groepen en een beurs
In de tijd van Bea's Afslankmethode werkte ik vaak met groepen. De dynamiek in een groep is uniek. Ik genoot er altijd van. Nu ga ik weer starten met groepen maar dan in een iets andere vorm. Niet alleen om af te vallen, ook om grip op je leefstijlklachten te krijgen. Op 12 juni sta ik op een gezondheidsbeurs bij Hortus Alkmaar. Zin om mijn bedrijf te laten zien!
Groepen
Glasnoedels
Elke 14 dagen een mail met de nieuwste podcast aflevering
Elke 14 dagen een mail met de nieuwste podcast aflevering? Meld je hieronder aan. Elke zaterdagochtend gaat er een nieuwe podcast online. Zowel op Spotify als op ITunes te beluisteren. Goede week en Liefs Bea.
Klik hier
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
www.CompleetGezond.nl
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols