Alles wat je wilt weten over vasten
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en genezen van leefstijlziektes
Beste {name},
Edward Blommaart
Edward Blommaart
Edward Blommaart van praktijk Oerfit uit Tuitjenhorn is de gast van deze podcast. Edward is gezondheidswetenschapper, biochemicus, PNI therapeut en expert op het gebied van vasten en darmgezondheid. Vandaag gaan we het vooral over vasten hebben. Goed voor je lijf zorgen is voor Edward heel vanzelfsprekend. Zelf doet hij dit door zich een gezonde leefstijl aan te meten. Hiermee houdt hij grip op zijn gezondheid, en heeft hij een fit en gezond lichaam. Een belangrijk onderdeel van zijn gezonde leefstijl is vasten. Hij is hierover zo enthousiast dat hij trainingen geeft aan mensen die willen starten met vasten. Hoogste tijd om eens om Edward te gaan praten.
Podcast met Edward Blommaart
De best beluisterde podcast
De top 3 tot nu toe: Drie, Wim Tilburgs over genezen van diabetes type 2. Twee, René Valk over de Wim Hof methode. Een, Marina Boeser over migraine. Heb jij ze al beluisterd? Terugluisteren kan via de link hieronder. Stay tuned!
Compleet Gezond Podcast
Gratis webinar Start met een gezonde leefstijl.
pic
Dinsdag 1-11 geef ik een gratis webinar: Start met een gezonde leefstijl. Aanmelden kan hieronder. Veel luisterplezier en fijn weekend! Liefs Bea.
Gratis webinar
facebook  linkedin  youtube  instagram 
Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
Compleet Gezond
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
info@beapols.nl 06-16172371 ®Bea Pols