Op verzoek weekmenu's en/of online leefstijlprogramma.
Compleet Gezond Compleet Gezond
Afslanken en krijg grip op leefstijlziektes
Beste {name},

Het eerste webinar wat ik gegeven heb, was leuk om te doen. Wel wat zenuwachtig in het begin hihihi. Positieve reacties ontvangen. Komt zeker nog wel een vervolg op. 

Nieuw recept
Nieuw recept
Er staat weer een nieuw recept op de site. Een heerlijke, makkelijke en goedkope uiensoep. Met dit herfstweer, smaakt dat extra lekker.
Recepten
Aanbieding van de maand
Aanbieding van de maand
Deze maand heb ik als aanbieding het online leefstijlprogramma. Er is een programma voor 3 of voor 6 maanden. Dit programma is gebaseerd op mijn boeken en bevat daarnaast ook veel extra informatie. Er staan ook een aantal meditaties van mij in het online programma. Elke week komt er een hoofdstuk vrij. Dit is te bestellen met of zonder op maat gemaakte weekmenu's.
Aanbieding in de webwinkel
Mindful eten
Mindful eten
Speciaal voor mijn online leefstijlprogramma heeft mindfulcoach en business vriendin Ingrid Molen een module Mindful eten voor mijn online programma geschreven. Deze module start vanaf maandag 14-11 aanstaande gratis bij het online leefstijlprogramma. Ook Ingrid heeft daar een meditatie bij gemaakt. Bekijk ook eens haar website, Me Myself I am coaching.
Website van Ingrid

Tot ziens!

Liefs, Bea.

Uitschrijven   |   Wijzig je inschrijvingen   |   Bekijk online
Compleet Gezond
Weerelaan 25, 1705EB Heerhugowaard
®Bea Pols