Het doel is om jouw gezondheid centraal te zetten in mijn coachings- en therapietraject.
Gewichtsverlies is goed maar niet ten koste van je gezondheid. Zoals bij een crashdieet, waarbij je vooral spiermassa verliest in plaats van vetmassa. Daarnaast moeten de leefstijlverbeteringen bij je passen zodat  je die ook vol kunt houden zodra je op gewicht bent. Een betere gezondheid geeft je vrijheid, zelfvertrouwen, meer concentratie op je werk en meer tijd voor je gezin.

Heb je alles geprobeerd? Maar verval je toch steeds weer in je oude patroon?
Natuurlijk weet iedereen dat de meeste snacks niet gezond zijn. En dat groente (mits goed klaar gemaakt) gezond is. Toch kiezen veel mensen voor gemak, kant en klaar en snel. Vaak bevat deze voeding vooral de snelle koolhydraten. Deze zorgen voor een ongewenste schommeling in je bloedsuikerspiegel. Schrappen van de snelle koolhydraten lijkt de oplossing. Nadeel alleen is dat je juist dan erg veel trek krijgt in het het begin. Hoe vang je dit op? Gelukkig is er voeding die zorgt voor een lang voldaan gevoel. Die ook nog eens gezond is. Hierdoor kun je uit de cirkel van eetbuien en een schommelende bloedsuikerspiegel stappen.

Hoe werkt het?
Kennis = macht. Ik deel al mijn kennis met je in mijn online leefstijlprogramma. Zodat jij niet alleen weet dat snacks ongezond zijn, maar je ook weet waarom ze ongezond. Wat de gevolgen daarvan voor je lichaam zijn en wat je als vervanging kunt gebruiken. Voor ongezonde voeding, is altijd een gezond alternatief. Niet lekker denk je? Je smaakpapillen zijn te trainen en gaan de gezonde alternatieven echt wel waarderen. Kwestie van doen!

Voor wie geschikt?
Iedereen vanaf 18 jaar en ouder die graag blijvend van overgewicht/obesitas af willen. Daarnaast zijn er in mijn webwinkel ook diverse mogelijkheden voor mensen die een paar kilo willen afvallen en voor mensen die preventief met een gezonde leefstijl aan de slag willen om leefstijlziektes te voorkomen. Leefstijlziektes zijn overgewicht, obesitas, diabetes mellitus type 2, hoge bloeddruk, cholesterolproblemen en metabool syndroom. Een afbouw van medicatie gebeurd altijd bij je behandeld arts.

Mijn methode Compleet Gezond leefstijl 6 maanden traject zeer geschikt om veel gewicht te verliezen!

  • We starten met een intake van 60 minuten en een vingerprikje voor bloedonderzoek. Het medisch lab onderzoekt je bloed op meer dan 35 verschillende waardes. Zo krijgen we alle oorzaken boven tafel.
  • Na de intake start je met verschillende kruidentheeën die je lichaam helpen om afvalstoffen af te voeren, mineralen aanvullen en je zuur- basenevenwicht hersteld. Naast deze kuur kun je blijven eten en drinken. Ook helpt deze kuur mee om van een suiker- of koolhydraatverslaving af te komen.
  • Na 3 weken maken we een afspraak om de bloeduitslag te bespreken. We maken een persoonlijke plan wat voor jou lichaam werkt. Je ontvangt je eerste weekmenu. Dit is speciaal voor jou samengesteld.
  • Daarna hebben we 6x keer elke 14 dagen een coachingsgesprek. Hierin stellen we haalbare doelen en kun je kleine stappen zetten op weg naar een gezondere leefstijl.
  • Na deze 6 coachingsgesprekken doen we weer een bloedonderzoek om de vooruitgang te kunnen meten.
  • Aan het einde van het traject bespreken we de bloeduitslag van het medisch lab en ontvang je een persoonlijk advies om je nieuwe leefstijl vol te houden.

Lees de ervaring van Anita die dit traject al heeft gevolgd. Je kunt eerst een gratis kennismakingsgeprek maken om te kijken of we een klik hebben en of dit traject voor jou de meest geschikte optie is. Maak hier een afspraak voor een gratis online/persoonlijk kennismakingsgesprek.