Online leefstijlprogramma Compleet Gezond zes maanden

 249,00

E-learning om een gezond voedingspatroon aan te leren. Wekelijks zet je 1 stap.

Zowel preventief als om te genezen van leefstijlziektes en af te vallen.

Beschrijving

Mijn online leefstijlprogramma staat vol met feiten en informatie over een gezonde leefstijl. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mijn kennis met je te delen. Immers kennis motiveert je meer dan dat het moet omdat ik het zeg. In dit programma zet je wekelijks een stap. Hierdoor kun je zelf ervaren wat die stap doet voor je lichaam en je gezondheid.

Of je mijn programma nu preventief volgt om gezond oud te kunnen worden of dat je mijn programma gebruikt om van een leefstijlziekte zoals diabetes mellitus type 2 te genezen of van je hoge bloeddruk, hoog cholesterol of je overgewicht af te komen. In de basis zijn de adviezen voor iedereen gelijk. Het verschil zit hem in het voedingsadvies. Vandaar dat ik werk met een persoonlijk voedingsadvies.

In mijn programma zit een aparte module met voedingsadvies en 26 weekmenu’s die voor jou op maat worden gemaakt.

Je kunt wekelijks een nieuwe les bekijken. Totaal heb je een jaar toegang tot mijn leefstijlprogramma. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn in die tussentijd dan worden die in het systeem aangepast en kun je die meteen ook zien.

Er is ook een leefstijlprogramma voor drie maanden. Wil je preventief met gezonde voeding aan de slag gaan? Dan is het programma voor drie maanden voldoende. Zit je bijvoorbeeld in het voorstadium van diabetes type 2 ? Dan is de mijn programma van drie maanden ook meestal voldoende. Bij twijfel welk programma voor jou geschikt is kun je eenmalig een gratis kennismakingsgesprek met mij boeken.