Intake met bloedonderzoek

 149,95

Tijdens het consult in Heerhugowaard bespreken we de vragenlijst die je vooraf hebt ontvangen van mij en ingevuld hebt. Daarbij neem ik wat druppels bloed af en speeksel en laat dit in een medisch laboratorium  onderzoeken.  Na ca. 2 weken maken we een online afspraak om de uitslag te bespreken. Je kunt ook al je vragen stellen. Je krijgt en passend advies hoe je verder kunt. De intake duurt ca. 60 minuten. Het bespreken van de uitslag duurt ca. 20 minuten.

Beschrijving

Voor de intake
Bij het maken van de afspraak mail ik je een vragenlijst. Deze mag je thuis invullen en vooraf aan mij terugmailen. Naar aanleiding van de antwoorden op de vragen zal ik meestal een bloedonderzoek adviseren. Het kan ook wel eens gebeuren dat een speeksel- of urineonderzoek mij beter lijkt. Dit zal ik vooraf met je bespreken. Een urineonderzoek kun je thuis uitvoeren.

De intake is Heerhugowaard
Tijdens het consult in Heerhugowaard bespreken we de vragenlijst, kun je al je vragen aan mij stellen en neem ik ca. 4 druppels bloed af. Dit laat ik in een medisch laboratorium  onderzoeken. De intake duurt ca. 60 minuten.

De uitslag
Na 5-10 werkdagen heb ik de uitslag van het bloedonderzoek binnen. De uitslag bespreken we tijdens een telefonisch consult.