De 11e podcast aflevering van Compleet Gezond staat online. Bea Pols, leefstijlcoach, – docent en orthomoleculair therapeut, lanceert elke laatste zaterdag van de maand een nieuwe podcast aflevering. Deze maand is de gast Miranda Peereboom uit Langedijk. Miranda is de exclusieve vertegenwoordiger voor Nederland van het Oostenrijkse merk Neuner’s. Neuner’s heeft een aantal gezondheidsproducten die Miranda verkoopt.  

In de podcast praten Miranda en Bea over de voordelen van een kruidenthee voor je lichaam. Ook praten ze over de milde detoxkuur van het merk. Bea heeft een van de kuren ook zelf gevolgd, ter voorbereiding op de podcast. Een gezonde leefstijl krijg je door in kleine stappen, leefstijlveranderingen aan te brengen. Frisdrank of koffie vervangen door een kruidenthee kan al veel gezondheidsvoordelen geven.

Compleet Gezond is vanaf 15 augustus 2022 partner van de Neuner’s kruidentheeën en detoxkuren.
Bea gaat de kruidentheeën en de detoxkuren ook gebruiken in haar praktijk. Naast verkoop van de kruidenthee is er ook begeleiding mogelijk bij een detoxkuur. Zo maakt Bea een opbouwschema voor de kuur en een weekmenu wat je tijdens de kuur kunt eten. Want tijdens deze milde kuur mag je wel blijven eten. Ideaal om je lichaam te ontgiften of te resetten als een eerste stap op weg naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Vanaf 15 augustus 2022 in de webwinkel van Compleet Gezond.

Meer informatie over de Neuner’s detoxkuur en kruidentheeën website van Neuner’s