25 jaar bij de zaak!

Afgelopen zomer was het 25 jaar geleden dat ik gestart ben met mijn bedrijf Bea’s Afslankmethode.  Kon dit van de zomer niet vieren. Brak door een val mijn pols en zat met een ontsteking aan mijn been. Compleet Gezond ben ik bijna. Gelukkig weer volop aan het werk. Deze maand is het een jaar geleden dat ik als leefstijlcoach, leefstijldocent en orthomoleculair therapeut gestart ben. De bedrijfsnaam Compleet Gezond is daardoor deze maand 1 jaar!

Zoveel meegemaakt in die 25 jaar. Begonnen op een zolderkamer, heel veel vrije uren gestoken in het uitwerken van de methode en het schrijven van mijn boeken. Hoogtepunten meegemaakt zoals publiceren van mijn boeken, landelijke interviews in ParaVisie, Weekblad Vriendin, Margriet en mee mogen werken aan tv programma’s en natuurlijk de goede resultaten van vele duizenden klanten. Dieptepunten zoals ontdekken dat mijn tekst letterlijk in het boek van een ander staat, beschuldigd worden van plagiaat, een rechtszaak hierover verliezen. Terwijl ik aan kon tonen dat mijn bedrijf en mijn boek er eerder was. Technisch failliet gaan en met een schuld blijven zitten. Meer dan eens heb ik gedacht ‘Ik ben er klaar mee!’ en zoek een andere baan. Mijn liefde voor dit vak is zo groot dat ik zelfs alle narigheid overwonnen heb en nog steeds elke dag met plezier aan het werk ga. Was ook best slim van mij om me bij te scholen van gewichtsconsulent naar leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut (HBO). De doelgroep is nu mensen die af willen vallen en/of  grip op leefstijlziektes zoals diabetes mellitus type 2, hoge bloeddruk, cholesterolproblemen en migraine willen krijgen. Gezondheid is nu een nog groter deel geworden. Het bloedonderzoek is een mooie aanvulling naast mijn coaching. Ook supergaaf om als docent aan de slag te mogen bij o.a. Instituut CAM en om elke maand een podcast over gezondheid op te nemen. Een hele gevarieerde baan die mij ook financieel weer op de rit heeft geholpen. Of ik nog 25 jaar blijf werken weet ik niet maar hoop toch zeker nog wel wat mooie jaren te mogen werken ♥.

Voor mijn jubileum heb ik mijn twee populairste producten in de aanbieding gedaan.
1. De intake met een bloedonderzoek, om alle oorzaken te achter halen. Zodat we daarna een goed en persoonlijk plan van aanpak kunnen maken.
2. Mijn online leefstijlprogramma van drie maanden, zodat je zelf thuis aan de slag kunt met mijn succesmethode.
Bekijk hier de aanbieding en maak een afspraak. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Liefs Bea.

 

Deel mijn nieuws

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *