Mindful eten

Ingrid Molen kwam ik tegen bij een coach die ons aan elkaar voorstelde. We bleken veel overeenkomsten te hebben en besloten om elkaar te ondersteunen met ons praktijken. Als zelfstandig ondernemer sta je er immers altijd alleen voor. Op regelmatige basis spraken we online met elkaar over de voortgang van onze praktijk en waar we tegenaan liepen. Vaak bleken we elkaar goed te kunnen helpen. En zo ontwikkelde zich een vriendschap. Met haar kon ik ook praten over het stuk rouw en verlies waar ik mee zit. Zoals de meeste wel weten heb ik de afgelopen tijd een aantal dierbare verloren, waaronder mijn vader. Ingrid kon mij hierbij goed steunen.

Mindful eten als extra bij het online leefstijlprogramma
Al pratende met elkaar kwam het plan dat Ingrid een module mindful eten voor mijn online programma zou schrijven. De eerste week van deze module is nu online gegaan. Ze heeft ook een aantal oefeningen en twee meditaties ingesproken.

De module van vier weken bevat o.a. thema’s als
* bewustwording
* emotie eten
* honger en verzadiging
* genieten zonder schuldgevoel.

Ingrid Molen Me Myself I am  coaching
Ik heb nu weer ruimte in mijn hoofd om kreatief te zijn. Hier ontbrak het mij lang aan. Ik kon wel consulten doen maar echt lekker kreatief schrijven ging niet. Zo heb ik onlangs de opbouw van mijn online leefstijlprogramma voor de derde keer aangepast. En nu is het eindelijk naar mijn zin. En dat komt zeker ook door de fijne gesprekken met Ingrid. Voor iedereen die wel eens vastloopt in zijn/haar hoofd of voor iedereen die twijfelt of hij/zij wel goed genoeg is, ik kan Ingrid van harte aanbevelen. Op haar website staat een andere (gratis) meditatie van Ingrid. Me Myself I am coaching

Deel mijn nieuws

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *