Podcast met Maikel Poog over ademwerk en onveilige hechting

Heerhugowaard, 15 april 2023.

Vandaag is er weer een nieuwe podcast online gegaan. Gast is deze keer: Maikel Poog. Maikel is, samen met zijn partner, eigenaar van Huis vol adem. In de praktijk richt Maikel zich op mensen met (ontwikkelings-) trauma en/of onveilige hechting. Een deel van de mensen die hier mee te maken heeft gehad hebben een neiging tot verslaving.

Zelf heb ik in mijn jeugd trauma meegemaakt en lang bleef dit onverwerkt. Als gevolg hiervan heb ik 15 jaar een eetstoornis gehad en uiteindelijk via allerlei trajecten ben ik mezelf meer gaan begrijpen en heb ik betrekkelijke rust in rondom het trauma gevonden en is de eetstoornis verleden tijd.
Toen ik Maikel een paar weken geleden ontmoette en zijn missie voor zijn praktijk hoorde dacht ik meteen, hier wil ik meer van weten. In mijn praktijk zie ik ook mensen die worstelen met een onveilige hechting, trauma of een verslaving. Al met al is het een interessante en persoonlijke podcast geworden. Veel luisterplezier en fijn weekend 🙂.

Deel mijn nieuws

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *