PERSBERICHT

Heerhugowaard, 24 juni 2022

Bea Pols start als docent

Bea Pols is per 24 juni 2022 de nieuwe docent bij Instituut CAM. Ze start in het najaar met de 3-daagse bijscholingscursus “Succesvol werken als leefstijltherapeut”. Deze bijscholing is gebaseerd op de leefstijlmethode Compleet Gezond, welke door Bea persoonlijk is ontwikkeld. De bijscholing is bedoeld voor leefstijlcoaches en natuurgeneeskundig therapeuten, die behoefte hebben aan (meer) handvatten om hun cliënt nog beter te behandelen. De bijscholing start bij Instituut CAM op vrijdag 30 september 2022 in Utrecht.

De oorzaak van overgewicht en leefstijlziektes wordt veelal gezocht in voedingspatronen en beweging. Echter, vaak is er veel meer aan de hand en zorgt een verstoring van lichamelijke processen voor een belangrijk deel van de ellende. Dit vraagt een andere aanpak voor veel coaches en therapeuten. Om dieper tot de kern van het probleem te komen, en tegelijkertijd dichterbij een duurzame oplossing voor de cliënt is deze bijscholing een waardevolle aanvulling.

Franchiseformule
Na het volgen van de bijscholingscursus “Succesvol werken als leefstijltherapeut” kunnen cursisten vrijblijvend met Bea onderzoeken of franchisenemer worden bij Compleet Gezond een optie is. Dit betekent dat zij als zelfstandige werken en gebruik maken van de bewezen succesmethode Compleet Gezond van Bea Pols. Het voordeel van franchise is dat je werkt als zelfstandige en altijd terug kunt vallen op de jarenlange kennis en ervaring van Bea.

Over Bea Pols
Bea is onder meer bekend als auteur van het boek “Afslanken & Persoonlijke Groei” en heeft ruim 20 jaar gewerkt in haar bedrijf Bea’s Afslankmethode. Inmiddels heeft ze vele duizenden mensen succesvol begeleid via haar boeken, consulten, online cursus en afslankgroepen. Gemiddeld vielen cursisten blijvend een halve kilo per week af. Met de nieuwe methode kunnen cliënten ook grip krijgen op leefstijlziektes als diabetes type 2 en hart- en vaatziektes. De medicatie van leefstijlziektes kan vaak verminderd worden. Dit gebeurt onder verantwoording van de behandeld arts of verpleegkundige.

Over Instituut CAM
Instituut CAM staat voor goede kwalitatieve opleidingen en bijscholingen en streeft ernaar om de zorg tussen het ‘Complementary and Additive Medicine’ (CAM) domein en de reguliere zorg met elkaar te verbinden. Het opleidingsinstituut beschikt over alle certificaten. Cursisten kunnen gebruik maken van het STAP budget.

Meer informatie over het stapbudget: https://instituut-cam.nl/praktische-informatie/stap-budget/
Aanmelden voor de bijscholing kan via: https://instituut-cam.nl/bij-nascholingen-cam/

Meer informatie voor geïnteresseerde.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bea Pols
Telefoonnummer: 06-16172371
E-mailadres: info@beapols.nl